Medlemsavgiften

Vår friskvårds och medlemsavgift kan hos de flesta företag bli ersatt till fullo av företaget. Kolla med det företag/organisation som du arbetar för.
Egna företagare kan i deklarationen dra av för friskvård, vilket är vad vi sysslar med i Jackdaws.

Hur gör man?
Om du inte har fått en faktura från Jackdaws, så be om det alternativt ett kvitto på inbetalad avgift. Du visar upp den för ditt företag och ber om att få motsvarande belopp som friskvårdsstöd. För tillfället är den vanliga summan som de flesta företag ersätter friskvård med för de anställda - 2.500 kr. Vår avgift ryms 2,5 ggr om i dessa pengar.

Vad får du för din avgift?
Du får träningstider, försäkring hos Folksam, tillgång till vår container, gratis skärpning av skridskorna plus att vi stöder deltagande i olika cuper. Spelar du i vårt AHL-lag, så stöder vi den verksamheten. De som bara deltar i träning och inte i cuper eller AHL kan ifrågasätta föreningens stöd till de här verksamheterna, men man bör komma ihåg att vi har den lägsta avgiften av alla föreningar i Uppland. I hela landet ligger vi kanske också lägst - i varje fall bland de lägsta. Vår ekonomi är stabil. Du har även möjlighet att vara med på våra utlandsäventyr t.ex. på franska rivieran eller i Finland. Vi är ett av de mest beresta veteran/rekreationslagen i landet. Vi har f.n. tre matchställ i färgerna svart, rött och gult.