START ¦ STYRELSE ¦ BILDARKIV ¦ SPONSRING ¦ SKADA ¦ MEDLEM ¦ LÄNKAR ¦ HISTORIK ¦

GÄSTBOK

Sponsring »

Vi har för närvarande två lag: Veteranlaget och rekreationslaget. Rekreationslaget spelar i Aros Hockey League (AHL).

Jackdaws AHL sponsras av flera företag och har ett eget matchställ där Boston Bruins gamla klassiska tröjor är grunden. Kopplingen mellan Boston Bruins och Sverige heter Sven Tumba. Sven spelade en kortare tid i Bruins. Det bör nämnas att Sven Tumba är Sveriges mest framgångsrike idrottsman genom tiderna med landslagsuppdrag i flera sporter. Sven spelade 245 landskamper och gjorde 185 mål i landslaget. Uppfinnare av den första riktiga hockeyhjälmen - SPAPS.

Företagen som sponsrar Jackdaws finner du i kolumnen till höger och med direkt länk till respektive företag. Jackdaws sponsras även av JMX Norr AB i Boden.

Det kan för många företag vara lättare stöda ungdomslag eller etablerade seniorlag, vilka befinner sig mer i rampljuset än veteranlag och rekreationslag. Vi vill därför varmt tacka våra sponsorer för sin framsynthet, då rekreations- och veteranhockey är grunden för svensk ishockeys framtid. De här två grenarna av hockeyn i landet är de som växer snabbast och f.n. de enda som ökar i antal utövare över huvud taget. Inom de här grupperna finner man majoriteten av alla ledare, funktionärer och andra till hockeyn knutna stöttepersoner.

Ytterligare en grupp inom hockeyn växer hastigt och det är den så kallade företagshockeyn. De här lagen innehåller ett stort antal spelare som även deltar i veteran- och rekreationslag. Finansvärlden har sitt eget VM, som spelas i olika stora bankstäder i världen. T.ex. Toronto, New York, Beijing, Stockholm, Göteborg, m fl. SAS har ett lag sedan lång tid tillbaka där flera Jackdawsspelare medverkar i turneringar i t.ex. Prag.

Den här snabba expansionen av rekreations- och veteranhockey sker även i övriga Europa. Antalet lag och turneringar ökar ständigt. Jackdaws tillhör en grupp lag i landet som spelat rekreationshockey i många länder. Vi har varit i Toronto, Ottawa, Göteborg och Helsingfors och spelat World Cup för old-timers samt deltagit i turneringar i Skottland, England, Frankrike, Holland, Kanada, Finland m fl ställen.

Till sponsorer nuvarande och tillkommande: Våra hemsidor har många besökare från såväl vårt eget land som flera andra länder. Vi har funnits på "nätet" i många år och har det största internationella kontaktnätet i landet. En "banner" med länk på våra sidor ses av många. De flesta företag med annonssidor anger hur många träffar (hits) de har för att övertyga eventuella annonsörer. Mer rättvisande är att ange hur många som verkligen besökt sidorna, dvs inte enbart kollat första sidan och sedan surfat vidare. En s.k. verklig besökare är en person som stannar en längre tid på första sidan och besöker fler av undersidorna. Vi har i snitt mellan 1600 och 3000 verkliga besökare per månad och dramatiskt många fler s.k. hits. Cirka 15% av dem är från utlandet.

 

Team Jackdaws © 1995 • E-post: thomas@soha.se PG 605 18 76 - 8